Rapportage

rapportage

Veel organisaties zijn druk bezig in Excel om alle cijfers te combineren tot een leesbare rapportage. Wellicht bij U ook ? Tot op zekere hoogte gaat dit goed maar uiteindelijk komt uw organisatie er niet verder mee: gegevens en formules kunnen worden overschreven, werken met grote aantallen lukt niet, het kost veel tijd om tot resultaat te komen.

Bovendien levert het slechts statische rapportage op en ad hoc vragen kunnen niet worden beantwoord. Wilt u de informatie rangschikken vanuit een andere gezichthoek dan is telkens een nieuw, arbeidsintensief rapport nodig. Ook het inzoomen op een bepaald onderdeel, waar u meer inzicht in wilt hebben, is niet mogelijk.

Binamics zorgt er voor dat dit verleden tijd is. De gegevens worden geautomatiseerd verwerkt volgens vaste patronen en met alle benodigde controles. De resultaten worden dagelijks toegevoegd aan de historie die al is opgebouwd. Daarmee bent u zeker van een betrouwbare basis voor rapportage.

Rapportages kunnen online bekeken worden of periodiek geautomatiseerd worden verstuurd. Doelgroep kan zijn het hoofdkantoor, de filiaalmanager, de klant of leveranciers.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.