Klant van Binamics

lijn grafiek Business Intelligence is voor elke organisatie van belang, van klein tot groot. U heeft het nodig om inzicht te krijgen in uw bedrijfsresultaten. Daarmee kunt u uw bedrijf actief aansturen.

Hoe vaak gebeurt het niet dat er een ambitieus project wordt gedefinieerd en een externe partij wordt ingehuurd. Het datawarehouse wordt neergezet binnen enkele maanden, er zijn echter een paar problemen:

  • de interne gebruiker is er niet klaar voor, er is geen commitment
  • de gebruiker heeft niet voldoende tijd voor het project, heeft wel wensen gedefinieerd maar als hij het eindproduct ziet zijn er toch aanvullende, andere wensen
  • de cijfers kloppen niet!

Bijna altijd geldt hier de regel: “garbage in, garbage out”. Het datawarehouse toont precies wat is aangeleverd. De operationele systemen leveren onvoldoende consistente gegevens uit de operationele systemen.

Deze constatering is zeer waardevol voor verdere verbetering van uw operationele processen, het kost echter tijd om die te onderzoeken en te verbeteren.

De externe partij is echter alweer weg en u blijft zitten met een systeem wat u niet verder helpt.

Herkent u zich in bovenstaande beschrijving? Waren dit ook uw problemen? De visie van Binamics kenmerkt zich juist door die begeleiding op lange termijn, onze aanbieding voorkomt bovenstaande ellende.

Bent u een franchise organisatie, retail organisatie of bent u actief in de reissector dan brengt Binamics ook nog eens een schat aan branche kennis en ervaring mee.

Wilt u overtuigd worden?

Vraag een vrijblijvend gesprek  met ons aan waarin wij uw requirements kunnen toetsen aan onze mogelijkheden!