Bedrijf

Roland HuizerOprichters Erik Streekstra en Roland Huizer hebben Binamics in 2007 opgericht omdat er nog zoveel te winnen is voor uw bedrijf op het gebied van Business Intelligence.

De meeste bedrijven hebben wel veel data maar dat is dan nog geen informatie. Er zijn bijvoorbeeld veel verkoop- of inkooptransacties, urenregistratie, call center handelingen, financiele transacties. Binamics zorgt er voor dat die data ook management informatie wordt.

Erik Streekstra

Implementatie heeft daarbij altijd een pragmatische inslag: Binamics realiseert snel het eerste resultaat waardoor U direct aan de slag kunt. Stap voor stap worden vervolgens nieuwe functionaliteiten toegevoegd zodat de organisatie zelf het tempo kan bijhouden.

Business Intelligence is meer dan een rapportage instrument of een proces van informatie verzameling. Business Intelligence is de zekerheid van een betrouwbaar, integraal en up-to-date beeld van het gehele bedrijfsproces. Daarmee bent u in staat om de juiste besluiten voor uw bedrijf te nemen.

Binamics helpt de organisatie en waarborgt de continuïteit in de dienstverlening tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Binamics heeft hiervoor een concept ontwikkeld waarmee u juist op de lange termijn verzekerd bent van de gewenste management rapportage. Met ons abonnement sluiten wij naadloos aan bij de voortdurende veranderingen in uw organisatie en de bijbehorende vraag naar management informatie.

Met goed ingerichte Business Intelligence kunt u direct invloed uitoefenen op uw bedrijfsproces en delen daarvan. Het geeft u het noodzakelijke inzicht in uw cijfers vanuit verschillende invalshoeken en is daarmee voorwaarde geworden voor de continuïteit: welke delen van uw bedrijf doen het goed, waar moet het beter?

Heeft U al een Business Intelligence situatie opgebouwd of maakt U de overzichten nog in Excel? In beide gevallen laat Binamics graag zien welke verbeteringen mogelijk zijn. En daarbij geldt: ”geen woorden maar daden”.

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.