Bedrijf

Roland HuizerOprichters Erik Streekstra en Roland Huizer hebben Binamics in 2007 opgericht omdat er nog zoveel te winnen is voor uw bedrijf op het gebied van Business Intelligence.

De meeste bedrijven hebben wel veel data maar dat is dan nog geen informatie. Er zijn bijvoorbeeld veel verkoop- of inkooptransacties, urenregistratie, call center handelingen, financiele transacties. Binamics zorgt er voor dat die data ook management informatie wordt.

Binamics doet dat op basis van jarenlange ervaring op het snijvlak van ICT en business.

Erik StreekstraBinamics heeft Business Intelligence inmiddels bij een flink aantal organisaties geïmplementeerd en met succes (zie ook referenties). Implementatie had daarbij altijd een pragmatische inslag: Binamics realiseert snel het eerste resultaat waardoor U direct aan de slag kunt. Stap voor stap worden vervolgens nieuwe functionaliteiten toegevoegd zodat de organisatie zelf het tempo kan bijhouden.

Binamics kan de organisatie helpen en waarborgt de continuïteit in de dienstverlening tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dat kan worden waargemaakt omdat Business Intelligence de kernactiviteit is van Binamics. U lift daardoor mee met bestaande producten en diensten.

Business Intelligence is meer dan een rapportage instrument of een proces van informatie verzameling. Business Intelligence is de zekerheid van een betrouwbaar, integraal en up-to-date beeld van het gehele bedrijfsproces. Daarmee bent u in staat om de juiste besluiten voor uw bedrijf te nemen.

Met goed ingerichte Business Intelligence kunt u direct invloed uitoefenen op uw bedrijfsproces en delen daarvan. Het geeft u het noodzakelijke inzicht in uw cijfers vanuit verschillende invalshoeken en is daarmee voorwaarde geworden voor de continuïteit: welke delen van uw bedrijf doen het goed, waar moet het beter?

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.