Over Ons

Roland HuizerOprichters Erik Streekstra en Roland Huizer hebben Binamics in 2007 opgericht omdat er nog zoveel te winnen is voor uw bedrijf op het gebied van Business Intelligence.

De meeste bedrijven hebben wel veel data maar dat is dan nog geen informatie. Er zijn bijvoorbeeld veel verkoop- of inkooptransacties, urenregistratie, call center handelingen, financiele transacties. Binamics zorgt er voor dat die data ook management informatie wordt.

Binamics heeft Business Intelligence inmiddels bij een flink aantal organisaties geïmplementeerd en met succes (zie ook referenties).

Erik StreekstraImplementatie heeft daarbij altijd een pragmatische inslag: Binamics realiseert snel het eerste resultaat waardoor U direct aan de slag kunt. Stap voor stap worden vervolgens nieuwe functionaliteiten toegevoegd zodat de organisatie zelf het tempo kan bijhouden.

Heeft U al een Business Intelligence situatie opgebouwd of maakt U de overzichten nog in Excel? In beide gevallen laat Binamics graag zien welke verbeteringen mogelijk zijn. En daarbij geldt: ”geen woorden maar daden”.

Binamics kan de organisatie helpen en waarborgt de continuïteit in de dienstverlening tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dat kan worden waargemaakt omdat Business Intelligence de kernactiviteit is van Binamics. U lift daardoor mee met bestaande producten en diensten.

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.