Management informatie

management informatieVeel organisaties zijn druk bezig in Excel om alle cijfers te combineren tot leesbare management  informatie. Wellicht bij U ook? Tot op zekere hoogte gaat dit goed maar uiteindelijk komt uw organisatie er niet verder mee : gegevens en formules kunnen worden overschreven, werken met grote aantallen lukt niet, het kost veel tijd om tot resultaat te komen.

Bovendien levert het slechts statische rapportages op en ad hoc vragen kunnen niet worden beantwoord. Wilt u de management informatie rangschikken vanuit een andere gezichthoek dan is telkens een nieuw, arbeidsintensief rapport nodig. Ook het inzoomen op een bepaald onderdeel, waar u meer inzicht in wilt hebben,  is niet mogelijk.

Binamics zorgt er voor dat dit verleden tijd is. De gegevens worden geautomatiseerd verwerkt volgens vaste patronen en met alle benodigde controles. De resultaten worden dagelijks toegevoegd aan de historie die al is opgebouwd. Daarmee bent u zeker van een betrouwbare basis voor rapportage. Lees ook over onze abonnement.

U kunt uw tijd nu besteden aan de analyse van de cijfers in plaats van aan het verzamelen van de cijfers. Voor de analyse van de cijfers zijn ook weer meerdere hulpmiddelen beschikbaar. Binamics begeleidt u ook op dit vlak.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of lees verder over onze visie.