Exact Online rapportage

Met behulp van de Exact Online rapportage van Binamics heeft u alle relevante financiële kerncijfers op een rijtje met één druk op de knop. Daarbij bent u niet gebonden aan de inrichting van het grootboek in Exact Online maar kunt u alternatieve indelingen of groeperingen maken die beter aansluiten bij de door u gewenste sturing. U kunt de gegevens uit meerdere administraties integreren.

Indien u met meerdere kostenplaatsen werkt dan kunt u benchmarken tussen de verschillende kostenplaatsen. Bijvoorbeeld de verschillende afdelingen/divisies van een organisatie of de winkels van een retailer. Ook kunt u kostenplaatsen groeperen, bijvoorbeeld op basis van region of overeekomstige activiteit.

Desgewenst kunt u inzoomen op uw debiteuren en crediteuren en worden trends inzichtelijk.

Binamics kan de financiële gegevens ook aanvullen met gegevens uit andere systemen. Zo kunt u uw budgetten importeren en vervolgens afzetten tegen de gerealiseerde cijfers. Maar ook is het mogelijk de cijfers met uw omzetgegevens aan te vullen waardoor verdere verdieping mogelijk is.

Ons systeem is webbased, u heeft dus uitsluitend een computer met internet nodig om Financial Dashboarding van Binamics te kunnen gebruiken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of lees verder over onze visie.