Dienstverlening

De kernactiviteit van Binamics is business intelligence. Business Intelligence is meer dan een rapportage instrument of een proces van informatie verzameling. Business Intelligence is de zekerheid van een betrouwbaar, integraal en up-to-date beeld van het gehele bedrijfsproces. Daarmee bent u in staat om de juiste besluiten voor uw bedrijf te nemen.

De diverse activiteiten van Binamics dragen hier stuk voor stuk aan bij.

Bij het opzetten van een datawarehouse worden de aangeleverde gegevens grondig gecontroleerd op allerlei aspecten. Waar nodig worden gegevens apart gezet en is verdere actie nodig.

Vervolgens worden de gegevens opgeslagen in een structuur die zich bij uitstek leent voor goede management informatie. Deze structuur wijkt af van de wijze waarop andere systemen zijn georganiseerd en geeft u ook flexibiliteit om elke vraag te kunnen beantwoorden. Tevens is performance gegarandeerd, ook bij grote aantallen.

Met de daaruit voorvloeiende management informatie kunt U uw tijd besteden aan de analyse van de cijfers in plaats van aan het verzamelen van de cijfers. Voor de analyse van de cijfers zijn ook weer meerdere hulpmiddelen beschikbaar. Binamics begeleidt u ook op dit vlak.

Onze rapportages kunnen online bekeken worden of periodiek geautomatiseerd worden verstuurd. Handmatig werk behoort tot het verleden. Doelgroepen zijn het hoofdkantoor, de filiaalmanager, de klant of leveranciers.

Management informatie is belangrijk maar waar vergelijkt U uitkomsten eigenlijk mee?  Met onze benchmarking heeft u alle mogelijkheden en kunt U de uitkomsten uitstekend gebruiken voor verbetering van bijvoorbeeld uw assortiment of uw verkooplocaties.

Bij een Quick Scan wordt uw situatie in kaart gebracht, evenals de wensen van uw organisatie. Resultaat is een heldere beoordeling van uw situatie op het gebied van Business Intelligence. Tevens wordt een plan van aanpak opgeleverd voor verbeteringen met bijbehorende prijsstelling

Binamics heeft in hun data analyse een snelle en efficiënte wijze om uw systemen in kaart te brengen. Daarna wordt het ontwerp gemaakt waarbij uw gegevens worden verrijkt met allerlei afgeleide gegevens zoals cumulatieve cijfers en vergelijk vorig jaar, gemiddelde klantbesteding, klantloyaliteit, KPI meetwaarden etc.

Binamics kan u ook helpen met SQL Server optimalisatie. Deze activiteit heeft veel raakvlakken met Business Intelligence, waar optimalisatie van grote hoeveelheden data een voorwaarde is.