Abonnement van Binamics

dienstverleningBinamics heeft een concept heeft ontwikkeld waarmee u juist op de lange termijn verzekerd bent van dienstverlening. Business Intelligence houdt namelijk niet op nadat het eerste datawarehouse is geïmplementeerd.
Business Intelligence is een proces van voortdurende verbetering en is onlosmakelijk verbonden met de werkzaamheden van u en uw mensen. Juist daarom bieden wij dit abonnement waarmee die continuïteit het best wordt gewaarborgd.

Binamics kan uw organisatie helpen en waarborgt de continuïteit in de dienstverlening tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Binamics biedt u een unieke abonnementsvorm aan waarbij u:

  • geen torenhoge projectkosten hebt aan het begin
  • middels een vast bedrag per maand verzekerd bent van ondersteuning maar ook van verdere
  • ontwikkeling van uw systeem
  • mee profiteert van de ontwikkeling bij Binamics
  • ondersteuning krijgt op de werkvloer maar ook op directie niveau
  • naast technische ondersteuning ook wordt begeleid bij het gebruik in de organisatie
  • ten allen tijde kunt stoppen met de dienstverlening mocht daar  reden voor zijn

In korte tijd staat er een basis waardoor uw verwachtingen handen en voeten krijgen in een concreet product.  In de periode daarna wordt het model steeds verbeterd in nauwe samenwerking tussen uw organisatie en Binamics. Maar met het abonnement verzorgt Binamics ook de dagelijkse verwerking van transacties en neemt actie in geval problemen of inconsistenties in de data. Ook is de helpdesk beschikbaar voor uw organisatie en is projectmanagement geregeld bij nieuwe implementaties. Kortom : een totaalpakket waarbij de zorg u uit handen wordt genomen en er tijd beschikbaar is voor de analyse van de cijfers. 


Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

En hoe zit het met uw klanten?

Wilt u ook hen voorzien van relevante management informatie?
Geen probleem. Het abonnement voorziet in ondersteuning onder de voorwaarde dat uw infrastructuur ontsluiting middels een extranet toestaat.