Business Intelligence

business intelligenceBinamics is specialist op het gebied van Business Intelligence en begeleidt u graag om tot (betere) management informatie te komen.

Binamics heeft een concept ontwikkeld waarmee u juist op de lange termijn verzekerd bent van dienstverlening. Business Intelligence houdt namelijk niet op nadat het eerste datawarehouse is geimplementeerd maar is een proces van voortdurende verbetering. Klik hier om meer te weten over de abonnementen van Binamics.


Doelgroepen
Binamics verzorgt zowel de technische oplossing (op basis van de microsoft BI suite) als begeleiding bij het gebruik van het opgeleverde management informatie systeem. Alle gewenste systemen in uw organisatie worden aangesloten tot 1 portal voor management informatie. Voor directie wordt een strategisch dashboard opgeleverd, uw business analist krijgt de tools om adequaat detailanalyses uit te voeren en het management (of bijvoorbeeld uw klanten) krijgt de beschikking over de benodigde rapporten. Kortom: snel inzicht in uw cijfers naar alle mogelijke gezichtshoeken.


Benchmarking

Binamics heeft zijn sporen inmiddels verdiend in retail en reisbranche. Daarbij is benchmarking een belangrijke toegevoegde waarde, bijvoorbeeld voor franchise organisaties: “hoe doet de ene franchisenemer het t.o.v. de andere?”. De franchisegever krijgt tevens geconsolideerde informatie vanuit tal van gezichtshoeken.


Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op of lees verder over onze visie.