Binamics faciliteert Isropa Reizen met waardevolle managementinformatie

Binamics gaat voor Isropa Reizen diensten verzorgen op het gebied van business intelligence. Isropa Reizen gebruikte de moeilijke Corona tijd om dit traject op te starten en een goed analyse instrument in handen te hebben als reizen straks weer mogelijk is.

Isropa Reizen en Binamics zijn een samenwerking aangegaan om onder andere de data uit GRIP (van 1TIS) beschikbaar te maken en in een analyse kubus te combineren tot financiële kerncijfers. De afgelopen maanden hebben Marcel Gritter, Manager Finance Isropa Reizen en Roland Huizer van Binamics hard gewerkt aan het huidige resultaat.

“Het kost nu nog veel tijd om alle data handmatig te combineren tot bruikbare informatie in overzichten. Dat is straks voorbij en daardoor kunnen we ons veel meer richten op het daadwerkelijk analyseren van de cijfers. De frequentie van informatie gaat ook flink omhoog en collega’s kunnen gemakkelijker zelf benodigde informatie opvragen. Tijdens de samenwerking met Binamics is gebleken dat zij een toegankelijke partij is die op pragmatische wijze en met veel verstand van de reisbranche goede management informatie levert. Middels het abonnement laten zij de functionaliteiten voortdurend meegroeien met onze wensen”, aldus Marcel Gritter, Manager Finance Isropa Reizen.